MKB Webconcept - Webdesign

Webdesign

Onze websites en webshops worden op maat gemaakt, in de sfeer van jouw bedrijf, zijn geschikt voor zoekmachines en standaard ook toegankelijk voor tablets en andere mobiele apparaten. Voor een vast bedrag per maand ontvang je dienstverlening op maat, geen eenmalige kosten maar je betaalt voor wat je krijgt.

MKB Webconcept - Webshops

Webshops

Je aanbod professioneel presenteren aan de beoogde doelgroep, wij zorgen ervoor. Wij kunnen diverse proposities aanbieden, of je een webshop met tientallen, een paar honderd of een paar duizend artikelen wilt aanbieden wij schalen mee met de online propositie. Al onze webshop concepten zijn schaalbaar en professioneel te beheren, afhankelijk van de features die je wilt aanbieden hebben wij een passende webshop.

MKB Webconcept - SEO

SEO

Maar als jouw website niet in de zoekresultaten naar boven komt, loop je deze klanten mis. Daarom is het belangrijk dat je je website ‘aanpast’ voor zoekmachines. Dit doen wij door Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie.

MKB Webconcept - Webshops

Hosting

De technische randvoorwaarden voor een professionele site zoals de hosting en de domeinregistratie worden door het team van MKB Webconcept ingevuld. Doordat wij enkel gebruik maken van moderne soft- en hardware is jouw website altijd bereikbaar en is je email altijd veilig opgeslagen.