Over ons

Op ons kantoor in Wateringen in het Westland hebben wij onze creatieve ruimte ingericht waarbij wij in gesprek met onze klanten de ontwikkelingen binnen de markt en de branche van de klant volgen.
Bij MKB Webconcept werken wij in teams waarbij ieder teamlid zijn of haar expertise inbrengt. De wens van de klant staat altijd centraal. Wij werken vanuit de doelstelling van de klant die dient te worden gerealiseerd door het inzetten van een website en of een webshop.

MKB Webconcept verzorgd websites en vormgeving voor ondernemers in de regio Den Haag, Westland en Rotterdam. Onze websites worden op maat gemaakt, in de sfeer van je bedrijf, zijn geschikt voor zoekmachines en standaard ook toegankelijk voor tablets en andere mobiele apparaten.
De laatste ontwikkelingen vertalen wij door in de aanpassingen van de site/shop. Immers een website die niet wordt aangepast beantwoord niet meer aan de initiele doelstellingen en verliest binnen de Google omgeving aan ranking.

Wij gaan uit van het principe dat het opleveren van een website en of een webshop het echte begin is van het ontwikkelen van de relatie met onze klanten. Op het moment dat de site live wordt gezet begint onze relatie pas echt.