SEO

De zoekmachines van Googleis niet meer weg te denken uit ons leven. Van een paar nieuwe sneakers tot de dichtstbijzijnde elektronica winkel: alles zoeken we op. Jouw potentiële klanten doen dat ook! Maar als jouw website niet in de zoekresultaten naar boven komt, loop je deze klanten mis. Daarom is het belangrijk dat je je website ‘aanpast’ voor zoekmachines. Dit doen wij door Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie.

Het begin SEO onderzoek

Wil jij ook gevonden worden op de juiste zoektermen? En zo meer klanten binnenhalen? Dat kan. Als je die vraag neerlegt bij MKB Webconcept, krijg je eerst een SEO (zoekmachine optimalisatie) onderzoek. Bij dit onderzoek kijken we naar de huidige stand van zaken wat betreft de vindbaarheid van je website.

On page optimalisatie

Als de uitgangspositie en doelstellingen voor de zoekmachine optimalisatie zijn bepaald, kan MKB Webconcept aan het werk. Door bepaalde verbeteringen aan te brengen op je website, vergroten we je vindbaarheid op bepaalde zoekwoorden. Dit noemen we ‘on page optimalisatie’.