Hosting

De technische randvoorwaarden voor een professionele site zoals de hosting en de domeinregistratie worden door het team van MKB Webconcept ingevuld. Doordat wij enkel gebruik maken van moderne soft- en hardware is jouw website altijd bereikbaar en uw email altijd veilig opgeslagen. Deze zaken neemt MKB Webconcept met plezier uit handen van de klanten, wij noemen dat ontzorgen.

Voordat jouw website kan worden aangemaakt moet er een domeinnaam worden geregistreerd, je online adres. Wij adviseren je graag bij het kiezen van een duidelijk en gemakkelijk te onthouden domeinnaam en leggen deze dan voor je vast. Denk bijvoorbeeld aan een .shop domeinnaam voor jouw webshop naast de gebruikelijke .nl notering.

De 2e vereiste voor een website en email verkeer is de hosting. Op deze online computer worden alle gegevens van uw website en emails opgeslagen in een beveiligde omgeving. Ook hier kan MKB Webconcept u van dienst zijn met onze moderne hard- en software zodat uw website altijd beschikbaar is en jouw email altijd bereikbaar of het op kantoor achter de computer of onderweg op de telefoon is.