Slogan?

Welkom bij MKB Webconcept

Het ondernemen zit je in het bloed, elke dag weer tot het uiterste gaan voor  de klanten vanuit je passie voor een product en of dienst. Hoe bereik je de bestaande en nieuwe klanten? Een juiste combinatie van offline en online activiteiten vormt hierbij de sleutel tot verdere successen.
Wij bieden een totaal concept van offline en online activiteiten waarbij wij kostbare tijd creeeren om gewoon lekker te kunnen doen wat je wilt, namelijk ondernemen.
Onder de naam MKB Webconcept bieden wij onze diensten aan in de regio Den Haag, Westland en Rotterdam. Ons team in Wateringen staat gereed om voor je aan de slag te gaan. 
Voor een vast bedrag per maand ontvang je onze basis dienstverlening, geen hoge eenmalige kosten maar je betaalt voor wat je krijgt.
MKB Webconcept staat garant voor een optimale online en offline klantbeleving zoals een website en een strakke huisstijl en de ondernemer kan zich richten op zijn echte passie.

MKB Webconcept - Onze diensten

Webdesign

Wij bouwen de site voor de gebruiker, in ons proces gaan wij uit van wat de gebruiker verwacht. Al de stappen in ons proces stemmen wij af met jou zodat wij samen werken aan een optimale gebruiker ervaring.

Huisstijl & logo's

Wij ontwikkelen een huisstijl die voor de identiteit van je bedrijf staat, dit format kan worden ingezet voor al je online en offline communicatie uitingen. Herkenbaar, duidelijk en gericht dat is de stijl die wij nastreven.

Reclame & drukwerk

Wij leveren alles onder een dak, van ontwerp tot brochure, nieuwsbrief en of papier. Op tijd is op tijd, afspraak is afspraak wij leveren de juiste kwaliteit op het juiste moment.

Webshops

Je aanbod professioneel presenteren aan de beoogde doelgroep, wij zorgen ervoor. Al onze webshop concepten zijn schaalbaar en professioneel te beheren, afhankelijk van de features die je wilt aanbieden hebben wij een passende webshop.

Online adverteren

Hoe bereik je de doelgroep tegenwoordig in de online jungle? In ons stappenplan werken wij samen een communicatie en marketing plan uit, ons motto is gericht en planmatig adverteren leidt tot het optimale resultaat. 

Social media

Je communicatie strategie is gebaseerd op de website en of webshop, door het inzetten van de social media kanalen bereik je de doelgroep met een specifieke boodschap. Het beheren van je sociale media kunnen wij professioneel invullen.

MKB Webconcept - Online

Online

Samen een echt resultaat boeken? Laten wij samen onze krachten bundelen! Wij met onze jarenlange ervaring met het promoten van producten en of diensten, en in alle verschillende vormen van online marketing, zorgen wij voor een doordachte marketingstrategie. En jij met je kennis van je markt, je doelgroep en je producten en of diensten. In ons advies houden wij rekening met welke vormen het beste aansluiten bij jouw onderneming, product en/of dienst. Benieuwd hoe we jouw bedrijf support kunnen bieden in de verdere ontwikkeling? Neem contact met ons op en wij plannen een kennismaking gesprek.

MKB Webconcept - Offline

Offline

De offline marketing bieden wij in onze dienstverlening aan om jou als klant een totaal pakket te kunnen bieden. Offline marketing is het overbrengen van de waarde van producten of diensten zonder het gebruik van digitale media zoals internet. Offline marketing deed door het ontstaan van online marketing een stap terug maar bestaat nog steeds. De marketing offline dient uiteraard de online marketing te versterken. Gericht, in lijn met de online campagne en tegen een aantrekkelijke prijsstelling bieden wij een totaal pakket aan diensten aan.

MKB Webconcept - Advertising
MKB Webconcept - Roberto Lungo

Roberto Lungo

Voor deze klant hebben wij de online identiteit compleet opnieuw ontworpen. Er is een splashpage ontworpen zodat de verschillende bezoekers direct hun keuze kunnen maken tussen de verschillende afdelingen waaronder een gloednieuwe webshop. 
Dit onderscheid is doorgetrokken in de kleur en chique uitstralingen van de verschillende afdelingen zonder de algemene huisstijl uit het oog te verliezen.

MKB Webconcept - Bakker Gerard

Bakker Gerard

Voor deze ambachtelijke bakker hebben wij de totale online aanwezigheid aangepakt. 
Zo is er een nieuwe website met bijbehorende huisstijl ontwikkeld, een webshop voor heerlijke op maat gemaakte taarten en uiteraard een visuele weergave van het aanbod.
Daarnaast is er een complete applicatie ontwikkeld om de zakelijke markt te kunnen bedienen.

MKB Webconcept - Sovella

Sovella

Deze case heeft aangetoond dat geen klus te groot is voor ons. Deze trouwe klant wilde een nieuwe en moderne online uitstraling die aansluit bij de kwaliteit en duurzaamheid van het bedrijf. Hier is een uitgebreide website voor ontwikkeld waarbij gebruiksgemak en overzichtelijkheid van groot belang was. Om het overzicht te vergroten zijn op maat gemaakt iconen ontwikkeld en is gebruik gemaakt van professioneel fotomateriaal om website naar hetzelfde professionele niveau als het bedrijf zelf te tillen.

Wilt u meer weten?
Neem direct contact op!